DUURZAAM

Zonnebril ‘Pink Striped’

€ 19,99

Meteen bestellen
  • Verzending in 1 à 2 werkdagen in 100% gerecycleerde verpakking.

  • Gratis verzending vanaf €50 of gratis afhalen in onze winkel in Hasselt.

  • Klanten beoordelen ons met 4,8 / 5 ★★★★★

De Maximo zonnebril voor kinderen is het perfecte accessoire voor kinderen. Met zijn trendy frame brengt hij stijl in elke outfit.

De ooglens van kinderen laat ultravioletstralen (uv) door. Pas op volwassen leeftijd worden de meeste stralen gefilterd. Ultravioletstralen (uv) beschadigen de oogcellen wat aanleiding kan geven tot ernstige oogaandoeningen.

De Maximo zonnebrillen voor kinderen hebben een beschermingsklasse UV 400 voor optimale bescherming tegen de zon. Hierdoor blijven de ogen van je kinderen goed beschermd tegen de zon en UV-straling.

Het flexibele montuur is volledig BPA-vrij en heeft geen scherpe randen en breukvaste lenzen. De gepolariseerde lenzen zorgen voor verblindingsvrij zicht met hoog contrast, zelfs bij sterk reflecterende lichtomstandigheden.

Het microvezeldoosje kan zowel voor het schoonmaken van de bril als voor het opbergen worden gebruikt. De stijlvolle doos beschermt de bril tijdens het vervoeren in een rugzak of tas.

Draag alleen een zonnebril op zonnige dagen, bij het spelen op het strand of op zonnige dagen in de sneeuw, zodat de kinderogen zich normaal kunnen ontwikkelen.

Samenstelling: 80% TPEE - Thermoplastische copolyester, 20% tri-acetaatcellulose

  • Merk: Maximo
  • Kleur: Paars
  • Duurzaam gemaakt: Ja

Meer van Maximo

Ontdek de collectie

Wat vind je hiervan?

Vergelijkbare artikelen