Samen sterk tegen COVID-19

We kunnen er niet meer onderuit, het Coronavirus grijpt nog steeds hard om zich heen. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden.

Door de regering zijn er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in snel tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan.

Samen sterk
tegen COVID-19

Shoppen in je eigen bubbel. Maak een afspraak.

Bij ons kan je ook buiten de reguliere openingsuren terecht in de winkel. Zo kan je shoppen in een veilige omgeving, zonder wachtrijen of overvolle winkels. En dat zonder aankoopverplichting. Enkel jij en wij in de winkel voor een échte personal shopping experience!

Shop online. Haal gratis af.

Woon je in de buurt? Dan kan je je bestelling ook gratis komen ophalen in onze winkel. Om het helemaal veilig te houden overhandigen wij jouw pakje buiten.

Kies voor ‘Gratis ophalen’ tijdens het afrekenproces en je kiest zelf op welke dag en op welk uur je je bestelling wil ophalen.

COVID-19 beleid in onze winkel.

Om het risico op besmetting zo veel mogelijk te beperken en het shoppen zo veilig mogelijk te laten verlopen is onderstaande beleid van kracht in onze winkel.

Samen sterk tegen COVID-19 HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen